ABOUT

BEAUTY360° is een snel groeiende Nederlandse blog opgericht door Katja de Bruijn (visagiste, fotografe, beautyjournalist en parfumverzamelaar).

Met ruim 12 jaar ervaring in het vak en ruim 6 jaar ervaring in internationaal beautybloggen breng ik jullie nu ook graag mijn inspiratie, tips, en ideeën rondom beauty, stijl, gezondheid en geluk.

  • VERZORGING. Ik (1978) heb nog nooit botox of fillers gehad, en onderzoek vooral de natuurlijke en zinvolle manieren om van binnen en van buiten jong en gezond te blijven. Daarom zit mijn blog vol zeldzame kennis over anti-age en het oplossen van elk huid- of haarprobleem, van de meest geavanceerde dermatologische uitvindingen tot de oudste vertrouwde recepten van diverse culturen.
  • MAKEUP. Als een visagiste en een shopping junkie laat ik jullie graag de mooiste producten en technieken zien, en niet alleen op hetzelfde gezicht, maar vaak op andere mensen en modellen vanuit mijn makeuprijke studio.
  • FASHION. Ik draag zelf vooral petite maat 32/34/XS, dus… wie kijkt er mee naar inspiratie voor ons de skinnies? Ik vind ook diverse styling thema’s heel interessant, en schrijf regelmatig over kleurenanalyse en stijlanalyse systemen, en help vrouwen om de mooiste stukken uit te zoeken voor elk budget.
  • LIFESTYLE. Wat kan een werkende moeder van 2 mooie kindjes vertellen over haar lifestyle… Recepten, ideeën voor interieur, dagelijks leven in een creatief beroep, en natuurlijk gezondheid en sporten!

Kijk gerust even rond, en laat zeker een berichtje of een commentaar achter als je vragen hebt!

Liefs,
Katja