Fusion Beauty Plump + Shine Lipstick #Foreplay

Fusion Beauty Plump + Shine Lipstick #Foreplay

Kennen jullie Fusion Beauty? Het is een van de merken die eerst het ene of andere cult product op de markt brengen om vervolgens hun lijn verder uit te breiden. Merken zoals Fusion worden ook vaak genoemd “colorceuticals”. Het houdt in dat make-up producten hoge gehalte van verzorging bevatten. Het kan zo zijn dat Fusion Beauty zelf het woorde heeft verzonnen, maar ik vind hem wel leuk. Ik hem met dit merk jaren geleden voor het eerst kennis gemaakt, toen nog hun eerste beroemde lip plumpers waren uitgebracht. Ik had bijvoorbeeld de collageen plumper en de Infatuation lip gloss. Op dit moment biedt Fusion Beauty nog heleboel andere producten: bronzers, blushes, mascara etc.

In 2014 kwamen er Plump + Shine lipsticks uit. De lipsticks hebben allemaal speelse boudoir-achtige namen en net zulke verleidelijke beloftes: intense kleur, plumping effect en lichte formule op basis van de zogenaamde Expand-a-somes (ja, die woordjes hé!), oftewel lipides die huid en rimpeltjes opvullen. De samenstelling, naast de standaard sheaboter, bevat nog koffie olie, die “bevordert de productie van collageen en elastine en beschermt tegen de zon.”

fusion-beauty-plump-shine-foreplay-1

Ik heb de kleur Foreplay gekocht. Het is een hele mooi en heldere roze kleur die heel prettig draagt. De lipstick heeft ook wat glans, en samen met de kleur heeft het allemaal verjongend effect.

De lipstick is helaas niet helemaal ideaal. Hij dekt niet volledig en je moet een extra laag aanbrengen. Bij droge lippen kan de lipstick dat benadrukken. Hij verdwijnt vrij snel, en raar genoeg, wordt na een tijd een beetje donkerder.

fusion-beauty-plump-shine-foreplay-4

Hoe zit het dan met “lipvergroting”?

Van kaneel olie en chilipoeder tot Fusion Beauty – wat hebben we nou niet geprobeerd tijdens het zoeken naar groeter lippen zonder injecties. De trieste waarheid is dat al die dingen niet alleen nutteloos zijn, maar ook schadelijk, want dat soort ingrediënten irriteren de huid.

Helaas groeien lippen niet van kaneel of mosterd. Ik vind het stuk efficiënter om lippen te “vergroten” met de juiste make-up, passende kleur, contouren en highlights technieken.

Plump & Shine bevat uiteraard die prikkelende ingrediënten wel waardoor hij beetje koelend voelt. De lip plumpers van Fusion hadden dat effect nog duidelijker.

fusion-beauty-plump-shine-foreplay-2

Deze lipstick kost € 26.

FUSION BEAUTY Beauty is in Nederland verkrijgbaar in deze winkels:

DOUGLAS

SKINS

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *