SAMENWERKEN

Met ruim 6 jaar ervaring in internationaal beautybloggen weet ik hoe belangrijk een goede match is tussen een blogger en een partner. BEAUTY360.NL heeft een ambitie om de beste Nederlandse blog voor vrouwen te worden. Bent u benieuwd hoe wij samen uw product in de spotlight zetten door iets spannends te bieden aan de lezers van Beauty360°?

Voor bedrijven: Advertentie banners, (sticky) advertorials, tekstlinks, winacties, testpanel, en andere soorten van samenwerking zijn mogelijk. Wij beschikken ook over een eigen content production studio niet ver van Amsterdam, met ruime mogelijkheden tot fotografie, video, editorials en reels.

Voor creatieve mensen, inclusief andere bloggers: guest posts, interviews, expert column en andere soorten van samenwerking zijn mogelijk.

Mijn lezers zijn meiden en vrouwen die diepe interesse hebben in het ontdekken van wat mooi is en wat werkt: verzorging, make-up, geuren, mode en lifestyle producten en diensten. Beauty360° maakt gerafineerde keuzes, beoordeelt de beste trends en biedt de meest relevante informatie aan haar lezers in dagelijkse posts met hoge visuele gehalte.

Ik heb inmiddels gewerkt met merken zoals Puredistance, Karin Herzog, Dr. Alkaitis, Meder Beauty Science, Caudalie en andere.

Neemt u vandaag gerust contact op als u een vraag of een suggestie heeft.